miercuri, 4 aprilie 2012

Sinele se vinde pentru pretinse valori

Am senzatia ca aceasta afirmatie facuta de Octavian trebuie aprofundata, adica trebuie sa o rumeg bine si sa ii gasesc aplicatii in mine. Nu am trecut-o in noul blog, deoarece acolo trec ceea ce a fost rumegat deja.
Si trebuie sa repet asta, ca sa o inteleg... Sinele se vinde pentru pretinse valori. Adica nu conteaza pentru noi sinele, cat conteaza sa ne subordonam unor programe de care nu putem scapa... deocamdata. Trebuie sa pun... am pus, este acolo, deasupra a toate, Sinele. Revin la el si privesc "de sus" aceste programe care ruleaza inca, de care am nevoie intr-o oarecare masura ca sa gestionez celelalte fiinte langa care traiesc. Na, ca le-am gasit utilitate... shit!!!! Dincolo de programe as putea mai bine sa ajut. Singura valoare nu poate veni decat de la constienta maxima, de la nivelul imediat superior mie, spre care ma indrept... l-am ajuns... unde e urmatorul?

SINELE SE VINDE PENTRU PRETINSE VALORI...

Un comentariu:

  1. o fraza inteleapta si profunda..sinele se vinde..caci intr-adevar totul e de vanzare ..inclusiv sine...sufletul..spiritul.nu mai avem nimic si nici nu ne dorim asa mult sa pastram vreo ceva..

    RăspundețiȘtergere