marți, 11 octombrie 2011

Bonusuri şi piedici

Pe drumul vieţii tale vei întâlni ceea ce vei avea nevoie ca să îţi atingi scopul. Tu trăieşte în fiecare zi bucuria de a fi ceea ce îţi doreşti. Şi viaţa îţi va dărui tot ce ai nevoie ca să se împlinească în planul concret: bani, prieteni, dragoste, dar şi încercări diverse pentru a te şlefui, să fii piatră nestemată pe acest pământ; vei avea nevoie de oameni mai puţin plăcuţi ţie, ca să afli cum să nu fii; tu iubeşte toate aceste încercări şi mergi tot înainte. Orice piedică ocolită, orice lecţie a vieţii neînvăţată, te va îndepărta de scopul tău, de misiunea ta, ca să poţi să repeţi lecţia. Un om care nu se iubeşte, un om care nu-şi iubeşte aproapele, va avea parte de nenumărate lecţii care vor să-l aducă pe drumul cel bun. Iubeşte necondiţionat, aceasta e ultima lecţie a iubirii, fii mulţumit cu ce ai, dacă vrei ca viaţa să îţi aducă mereu mulţumire, fii recunoscător tuturor, dacă vrei ca în jurul tău să ai parte de oameni care te ajută chiar înainte să le ceri ceva!

2 comentarii:

  1. Intr-adevar, asa a spus si Isus. Iubeste neconditionat pentru ca daca iubesti fiindca esti iubit si nu fara motiv, atunci este o iubire de imprumut (imi dai iti dau). Si automat iubind te simti grozav, plutesti, esti linistit, calm, treci usor peste greutati, si vezi totul in roz ca sa zic asa.

    RăspundețiȘtergere
  2. Iubirea cred că este o stare fundamentală a omului. Omul ar trebui să trăiască iubind aşa cum trăieşte respirând. Şi Isus a spus să îl iubim pe Dumnezeu, să ne iubim aproapele ca pe noi înşine. Dar în lumea asta de acum, pe nivelele actuale de vibraţie, nu putem ajunge decât cu mare greu la ceea ce se aşteaptă de la noi. Se pare că "multe apasă" asupra condiţiei omului şi că este deocamdată înlănţuit într-o lume a iluziilor.

    Şi dacă toţi suntem Una, mă întreb cu ce iubire s-ar iubi oamenii între ei, pe alte nivele de vibraţie, mult superioare? Ar mai fi diferenţe de iubire, iubire de mamă, iubire către soţ/soţie? Aşa ceva depăşeşte puterea noastră de înţelegere... A defini mai multe feluri de iubiri pare doar caracteristica acestei lumi a iluziilor.

    RăspundețiȘtergere