Care înseamnă "Bucură-te de drumul tău". Îmi cer scuze celor care nu sunt de acord cu limba englezită pe care o vorbim, dar asta sunt eu. Probabil grija cu care scriu şi vorbesc limba română se compensează cu această plăcere a jocului cu altă limbă. În plus, românii învaţă uşor o limbă străină. De ce? Nu se ştie... Presupun, în acest context, că românii pot gândi destul de uşor şi în altă limbă. Au un simţ al internaţionalismului mai dezvoltat. Le face plăcere să încerce şi exprimările altei limbi. În fond nu există traducere fidelă, căci "Traduttore, traditore". Asta înseamnă că uneori ni se pare că avem nevoie de altă limbă ca să ne exprimăm mai bine. De aceea uneori acceptăm şi alte limbi, un şuvoi de apă colorată în cristalina apă a limbii române!
Bucură-te de drumul tău!
Bucură-te de calităţile şi defectele tale, căci numai tu poţi să faci din calităţile tale sursa bucuriilor tale zilnice şi să-i bucuri pe alţii, numai tu poţi să îţi cunoşti defectele şi să le transformi, să le utilizezi la maximum potenţialul, care va da farmec caracterului şi personalităţii tale!
Bucură-te de ceea ce îţi va scoate în cale viaţa, miraculos şi firesc totodată! Învaţă să dăruieşti înainte să primeşti, căci fiecare om este întâi de toate sursă. Dacă nu oferi ceva oglinzii care te înconjoară, searbădă îţi va fi altfel viaţa! Poţi să hotărăşti ce vrei să ai în jurul tău, nu e minunat?
p.s. Am schimbat titlul blogului ca să fie mai uşor de găsit pentru cei ce-l caută pe acesta din urmă - între cele trei bloguri care îmi apar la profil.
De fapt e suficient sa fi atent la tine, sa asculti semnele pe care le primesti, si iti va fi mai usor sa inveti din greseli. Si Dumnezeu ne trimite multe semne, problema e ca noi de cele mai multe ori suntem prea galagiosi (in minte) si nu ascultam soapta lui Dumnezeu care ne indruma mereu.
RăspundețiȘtergerePe pământ sunt extrem de multe lucruri care ne pot abate de la ceea ce trebuie să facem. Trebuie să invingem tot ceea ce înseamnă iluzie. Sau altfel spus, tot ceea ce numim plăcere în această lume. Cu acest blog urmăresc să impulsionez oamenii să creadă mai puternic în calitatea omului de a fi mult mai bun decât este acum. Nu folosim decât un mic procent din creier... Interesant, nu?
RăspundețiȘtergere